Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 2 kabeljauwfilets elk 100 g
- 1 ui
- 1 puntpaprika
- 1 klein pakje keukenroom 200 ml
- 250 g haricots verts
- 2 el olie
- 1 tl baharat kruiden
- Zout naar smaak
Instructies
- Verwarm de luchtoven voor op 200 graden.
- Doe de keukenroom in een ovenschaal.
- Roer de baharat kruiden en zout door de room.
- Leg de stukken kabeljauw in de room.
- Snijd de ui fijn.
- Snijd de puntpaprika in blokjes.
- Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui en paprika met wat zout en baharat kruiden tot ze zacht zijn.
- Kook de haricots verts in een pan met water beetgaar.
- Leg het ui-paprika mengsel bovenop de kabeljauw en daarbovenop de haricots verts.
- Dek de schaal af met aluminiumfolie.
- Zet de schaal 45 minuten in de oven.
Notities / Tips / Wijnadvies
Bij dit gerecht past een lichte, frisse witte wijn, zoals een Chardonnay of Sauvignon Blanc.
Voedingswaarden
Calories: 350 kcal | koolhydraten: 15 g | Protein: 30 g | Vet: 20 g | Zout: 1.5 g | Sugar: 5 g