Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
- 300 g basmatirijst
- 1 ui
- 2 gele paprika's
- 250 g peultjes
- 2 schaaltjes kabeljauwfilet à ca. 225 g
- 3 eetlepel(s) zonnebloemolie
- 3 eetlepel(s) groene Thaise currypasta potje à 225 g
- 1 blikje kokosmelk 400 ml
Instructies
- Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing.
- Ui pellen en snipperen.
- Paprika's wassen, schoonmaken en in blokjes snijden.
- Peultjes schoonmaken.
- Kabeljauwfilet in blokjes snijden en bestrooien met zout en peper.
- In pan olie verhitten.
- Kabeljauw in ca. 3 minuten bruin bakken.
- Uit pan scheppen en warmhouden.
- In bakvet ui en paprika 3 minuten bakken.
- Currypasta, kokosmelk en peultjes toevoegen en geheel aan de kook brengen.
- Ca. 5 minuten laten sudderen, op smaak brengen met zout.
- Laatste minuut kabeljauw meeverwarmen (niet meer roeren).
- Serveren met rijst.