Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
- Barbecue met deksel
Ingrediënten
Instructies
- Halveer de filets in de lengte en wrijf ze in met zout, peper en chilipoeder.
- Maak de venkel en ui schoon, halveer ze en schaaf ze (in de keukenmachine) in flinterdunne plakjes.
- Spreid twee aluvellen op het aanrecht uit en maak in het midden in de lengterichting een bedje van de helft van de venkel en ui.
- Verdeel de helft van de geraspte sinaasappelschil en peterselie erover.
- Drapeer hierop de filets enleg er de schijfjes knoflook op verdeel daarover de rest van de venkel, ui, sinaasappelrasp en peterselie.
- Strooi er zout en peper over en sprenkel de vermout er overheen.
Bereidingswijze:
- Vouw de alufolie rond de vulling naar boven en draai de pakketjes aan de lange zijden dicht, de bovenkant moet open blijven.
- Zet de pakketjes op de barbeque en laat ze in de in ongeveer 20 minuten (met gesloten barbequedeksel) gaar worden.