Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 bak grotchampignons 175 g
- 600 g broccoli
- 7 eetlepel(s) boter of margarine
- 1 duopak aardappelschijfjes 700 g
- 1 pot champignonsaus 290 g
- 4 kalfsoesters à ca. 125 g
Instructies
- Champignons schoonvegen en in plakjes snijden.
- Broccoli in roosjes verdelen en wassen.
- In braadpan 3 eetlepels boter verhitten.
- Aardappels bakken volgens gebruiksaanwijzing.
- In steelpan 1 eetlepel boter verhitten.
- Champignons ca. 2 minuten bakken.
- Saus bij champignons voegen en verwarmen volgens gebruiksaanwijzing.
- Broccoli in ca. 5 minuten beetgaar koken.
- Intussen in koekenpan rest van boter verhitten.
- Kalfsoesters bestrooien met peper en in ca. 4 minuten rosé bakken.
- Aardappels en broccoli op smaak brengen met zout en peper.
- Kalfsoesters bestrooien met zout en serveren met saus, aardappels en broccoli.