Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
- vork
- Magnetronschaal
- Lepel
Ingrediënten
Instructies
- Aardappels schoonboenen en op verschillende plaatsen met vork inprikken.
- Broccoli schoonmaken, wassen en in roosjes verdelen.
- Aardappels in magnetronschaal in magnetron op vol vermogen (700 Watt) ca. 10 minuten verhitten.
- Broccoli in ca. 8 minuten beetgaar koken. In koekenpan boter verhitten.
- Kalfsschnitzels bestrooien met zout en peper en in ca. 8 minuten gaar en goudbruin bakken.
- Halverwege keren.
- Intussen crème fraîche losroeren met zout en peper.
- Peterselie fijnknippen.
- Peterselie door crème fraîche roeren.
- Knoflook pellen, boven sausje uitpersen en doorroeren.
- Aardappels half opensnijden en opdienen met flinke lepel saus.
- Serveren met kalfsschnitzels en broccoli.