Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
- mes
- Lepel
Ingrediënten
- 300 g snelkookrijst
- 2 zakken miniworteltjes à 300 g
- 2 blikken kalfsragoût à 400 g
- 50 ml witte wijn
- 75 ml crème fraîche
- 1 zakje Formaggio da Pasta grof geraspt 100 g
- 3 bosuitjes
- zout
- peper
- 1 theelepel suiker
Instructies
- Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing.
- Worteltjes in ca. 8 minuten beetgaar koken.
- Ragoût verwarmen volgens gebruiksaanwijzing.
- Wijn, crème fraîche en kaas door ragout scheppen en even meeverwarmen tot kaas gesmolten is.
- Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden.
- Helft van bosuitjes door ragout scheppen.
- Worteltjes op smaak brengen met zout, peper en suiker.
- Ragoût garneren met rest van bosuitjes en serveren met rijst en worteltjes.