Kalfsvleesragoût met kaas

Kalfsvleesragoût met kaas

Snel te maken
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

  • mes
  • Lepel

Ingrediënten

  • 300 g snelkookrijst
  • 2 zakken miniworteltjes à 300 g
  • 2 blikken kalfsragoût à 400 g
  • 50 ml witte wijn
  • 75 ml crème fraîche
  • 1 zakje Formaggio da Pasta grof geraspt 100 g
  • 3 bosuitjes
  • zout
  • peper
  • 1 theelepel suiker

Instructies

  • Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing.
  • Worteltjes in ca. 8 minuten beetgaar koken.
  • Ragoût verwarmen volgens gebruiksaanwijzing.
  • Wijn, crème fraîche en kaas door ragout scheppen en even meeverwarmen tot kaas gesmolten is.
  • Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden.
  • Helft van bosuitjes door ragout scheppen.
  • Worteltjes op smaak brengen met zout, peper en suiker.
  • Ragoût garneren met rest van bosuitjes en serveren met rijst en worteltjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Kaas / Kalfsvlees / Vlees