Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Verhit de olie in een braadpan.
Bak de krieltjes al omscheppend ± 5 minuten.
Leg de saucijsjes tussen de aardappeltjes en braad ze rondom bruin aan.
Voeg de bleekselderij en de pastasaus toe en breng alles aan de kook.
Stoof het gerecht ± 10 min. op een laag vuur.
Spoel intussen de kapucijners in een zeef onder stromend water af.
Neem de saucijsjes uit de pan en schep de kapucijners door de groenten.
Snijd de saucijsjes in schuine plakken en schep ze erdoor.
Warm alles goed door.
Serveertip:
Bestrooi met fijngehakte verse peterselie.
Wijnadvies:
rode wijn, Buzet
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Kapucijnerschotel met saucijsjes