Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
Instructies
- Zet alle ingrediënten klaar.
- Strooi de Provençaalse en de Colombo kruiden aan beide zijden over de karbonades.
- Giet een eetlepel olie over de karbonades en laat 2 uur marineren in de koelkast.
- Verwarm de oven voor op 180°.
- Verhit in een koekenpan een scheutje olie en bak de karbonades aan beide zijden aan.
- Bestrooi met wat zout en peper.
- Verhit in een andere koekenpan een eetlepel olie en de boter en bak de ananasschijven aan beide zijden.
- Bestrooi met een klein beetje colombokruiden, de rum en 2 el ananassap.
- Leg de karbonades in een ovenschaal.
- Leg de ananasschijven op de karbonades.
- Giet het bakvocht van de ananas over de karbonades met het citroensap.
- Zet de schaal in de oven en laat nog 12 tot 15 minuten garen, afhankelijk van de dikte van de karbonades.
- Serveer en geef er b.v. gebakken aardappels bij.