Kastanjepuree Royale
Royale de puree de marrons
Equipment
- Vier beboterde vormpjes
- Au bain-marie pan
Ingrediënten
- 50 g kastanjepuree
- 2 el bouillon
- 2 eieren
- Poedersuiker
Instructies
- Voeg de bouillon toe aan de kastanjepuree samen met een snufje poedersuiker.
- Klop de dooiers los en voeg ze toe aan het mengsel van kastanjepuree.
- Giet het mengsel in de beboterde vormpjes en pocheer dit au bain-marie tot de compositie gestold is, dit vergt 40 à 45 minuten.
- Laat buiten de bain-marie afkoelen alvorens te storten.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Een volle, zoete witte wijn zoals een Sauternes past goed bij dit voorgerecht. De rijke, fruitige tonen van de wijn zullen mooi contrasteren met de subtiele smaak van de kastanjepuree royale.Voedingswaarden
Calories: 80 kcal | koolhydraten: 6 g | Protein: 5 g | Vet: 4 g | Zout: 0.5 mg | Sugar: 1 g