Kibbeling met kerrie-kokossaus

Kibbeling met kerrie-kokossaus

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • ½ dl halfvolle yoghurt
  • 3 eetlepel(s) mayonaise
  • 2 eetlepel(s) ananas nectar
  • 1 eetlepel(s) kerriepoeder
  • 3 eetlepel(s) gemalen kokos
  • peper
  • zout
  • 450 g kibbeling

Instructies

  • Klop een sausje van de yoghurt, de mayonaise, de nectar, het kerriepoeder, de kokos en peper en zout naar smaak.
  • Verdeel de kibbeling over een met een bakmatje bekleed bakblik en verwarm ze in ± 10 minuten in een voorverwarmde oven (200 °C).
  • Serveer de kibbeling met de saus.

Notities / Tips / Wijnadvies

Lekker met een tomatensalade en dikke frieten.

Wijnadvies:

Echo Falls, wit, USA
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Vis