Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
- keukenpapier
Ingrediënten
- 200 gram kippendij
- 150 gram champignons
- 75 gram doperwten
- 1 kleine ui
- 2 el olijfolie
- 400 ml kippenbouillon
- 2 zakjes saffraan
- 125 gram rijst
- zout
Instructies
- Zet alle ingrediënten klaar.
- Pel en snipper de ui.
- Maak de champignons schoon met een stukje keukenpapier, snijd een stukje van het steeltje af en snijd de champignons in kwarten of zessen afhankelijk van de grootte.
- Snijd de kippendij in blokjes.
- Verhit de olie in een koekenpan en bak de kip en champignons.
- Voeg dan de doperwten toe.
- Voeg wat zout toe.
- Voeg de bouillon, saffraan en de rijst toe.
- Roer goed door elkaar.
- Laat een 20 minuten koken tot de rijst gaar is.
- Verdeel het gerecht over de borden.