Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
- Hapjespan
Ingrediënten
- 500 gram kipfilets
- 2 el rode curry pasta
- 1 limoen
- 20 cl kokosmelk
- 10 cl kippenbouillon
- 2 kleine rode ui
- 2 takjes basilicum
- 1 el olijfolie
- zout
Instructies
- Pel en snipper de uien.
- Zet een hapjespan op hoog vuur met de olijfolie.
- Bak de kipfilets aan alle kanten aan met wat zout.
- Haal de filets uit de pan en bewaar ze onder aluminiumfolie.
- Fruit in dezelfde pan de uien glazig op midden hoog vuur.
- Voeg de currypasta toe en laat 5 minuten mee fruiten.
- Voeg de bouillon toe en het sap van de limoen.
- Laat tot de helft inkoken.
- Voeg dan de kokosmelk toe.
- Doe de filets terug in de pan en kook nog 7 à 8 minuten.
- Keer de filets regelmatig om.
- Verdeel over de borden. en garneer met de fijn gesneden basilicum.
Notities / Tips / Wijnadvies
Verdeel over de borden. en garneer met de fijn gesneden basilicum.
Geef er Thaise rijst bij.