Kippenlevers met perzik
Snel te maken
Ingrediënten
- 1 pak notenrijst 250 g
- 1 schaaltje kippenlevers ca. 425 g
- 2 uien
- 1 groene paprika
- 1 blik halve perziken op sap of verse perziken /a820 g
- 50 g boter of margarine
- zeezout fijn gemaken
- peper
Instructies
- Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing.
- In andere pan kippenlevers ca. 1 minuut koken in ruim water.
- Kippenlevers in vergiet afspoelen en laten uitlekken.
- Uien pellen en snipperen.
- Paprika wassen, schoonmaken en in stukjes snijden.
- Perziken laten uitlekken.
- In braadpan boter verhitten.
- Hierin ui en paprika ca. 3 minuten bakken.
- Kippenlevers toevoegen en meebakken.
- Intussen perziken in vieren snijden.
- Perziken toevoegen en ca. 2 minuten meeverwarmen.
- Op smaak brengen met zeezout en peper.
- Kippenleverschotel serveren met rijst.