Kippenlevers met perzik

Kippenlevers met perzik

Snel te maken
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 1 pak notenrijst 250 g
  • 1 schaaltje kippenlevers ca. 425 g
  • 2 uien
  • 1 groene paprika
  • 1 blik halve perziken op sap of verse perziken /a820 g
  • 50 g boter of margarine
  • zeezout fijn gemaken
  • peper

Instructies

  • Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing.
  • In andere pan kippenlevers ca. 1 minuut koken in ruim water.
  • Kippenlevers in vergiet afspoelen en laten uitlekken.
  • Uien pellen en snipperen.
  • Paprika wassen, schoonmaken en in stukjes snijden.
  • Perziken laten uitlekken.
  • In braadpan boter verhitten.
  • Hierin ui en paprika ca. 3 minuten bakken.
  • Kippenlevers toevoegen en meebakken.
  • Intussen perziken in vieren snijden.
  • Perziken toevoegen en ca. 2 minuten meeverwarmen.
  • Op smaak brengen met zeezout en peper.
  • Kippenleverschotel serveren met rijst.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Fruit / Gevogelte / Hoofdgerechten / Kip