Kippenlevertjes met chorizo, rode paprika en Gulden Draak

Porties: 2 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 300 gr kippenlevertjes
  • 150 gr chorizo in reepjes
  • ½ rode paprika in reepjes
  • 2 uitgeperste teentjes knoflook
  • 1 flesje Gulden Draak
  • 1 eetlepel lente-uitjes fijngehakte
  • olijfolie
  • peper
  • zout

Instructies

  • Bak de kippenlevertjes met de paprika in de hete olijfolie aan.
  • Doe er de knoflook en de chorizo bij, roer goed om en laat even stoven.
  • Blus met ½ flesje Gulden Draak ,de rest wordt niet gebruikt, drink die dus gerust op!.
  • Breng eventueel op smaak met peper en zout.
  • Schik de levertjes op een bord en bestrooi ze met de gehakte lente-uitjes.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveer er warme toast en een frisse Gulden
Draak bij.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Gevogelte / Hoofdgerechten / Kip
Land van herkomst België