Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Instructies
- Zet alle ingrediënten klaar.
- Pel en snipper de knoflook.
- Meng in een ruime kom: de knoflook, olijfolie, ketchup, sojasaus, komijn. koriander, kurkuma, witte wijnazijn, citroensap, rietsuiker, whisky, tabasco, zout, peper.
- Voeg de kipvleugels toe.
- Meng goed door elkaar.
- Dek de kom af met huishoudfolie en laat minimaal 4 uur marineren in de koelkast.
- Verwarm de oven voor op 220°.
- Leg de kipvleugels op een bakplaat bedekt met een vel bakpapier.
- Bak de kipvleugels in 30 minuten.
- Keer de vleugels regelmatig en bestrijk regelmatig met de marinade.
- Bak intussen de krieltjes in wat boter met een scheutje olijfolie.
- Verdeel over de borden en geef er bbq-saus bij.