Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
- Hapjespan
Ingrediënten
- 6 kipvleugels
- 1 rode ui
- 2 tomaten
- 1 teentje knoflook
- 2 eetlepel(s) oregano gedroogde
- 1 snufje cayennepeper
- 2 eetlepel(s) olijfolie
- 1 eetlepel(s) peterselie fijn gehakte
- 1½ eetlepel(s) balsamicoazijn
- 2 eetlepel(s) crème fraîche
- 10 cl kippenbouillon
- zout
- Parmezaanse kaas geraspt
Instructies
- Zet alle ingrediënten klaar.
- Pel en snipper de ui en de knoflook.
- Snijd de peterselie fijn.
- Snijd de tomaat in blokjes.
- Rasp eventueel de Parmezaanse kaas.
- Verhit op middelhoog vuur in een hapjespan met 2 el. olijfolie en bak de kipvleugels aan beide zijden mooi bruin.
- Voeg de oregano, cayennepeper, ui en de knoflook toe.
- Verlaag de hittebron.
- Voeg de kippenbouillon toe en laat 12 tot 15 minuten zachtjes sudderen.
- Kook intussen de spaghetti volgens aanwijzingen op de verpakking.
- Haal de kipvleugels uit pan houd ze warm op een bord onder aluminiumfolie.
- Voeg de crème fraîche en de tomatenblokjes toe.
- Roer goed door elkaar. Laat even zachtjes pruttelen.