Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
- Braadpan met deksel
Ingrediënten
Instructies
- Verhit de bakolie in een braadpan op middelhoog vuur.
- Bak de runderblokjes aan tot ze bruin zijn, voeg dan de ui en knoflook toe en bak tot ze zacht zijn.
- Voeg de paprika’s toe en bak deze kort mee.
- Voeg de champignons toe en bak ze mee tot ze zacht zijn.
- Voeg het water of het blikje Guinness toe en roer goed door.
- Voeg de tomatenpuree, paprikapoeder, oregano en eventueel andere kruiden toe.
- Breng op smaak met zout en peper.
- Zet het vuur laag, dek de pan af en laat het geheel ongeveer 5 uur zachtjes garen.
- Roer af en toe door.
- Hak de peterselie fijn en voeg deze vlak voor het serveren toe aan de goulash.
Notities / Tips / Wijnadvies
Bij dit gerecht past een volle rode wijn, zoals een Cabernet Sauvignon of een Merlot.
Voedingswaarden
Calories: 450 kcal | koolhydraten: 15 g | Protein: 40 g | Vet: 25 g | Zout: 1.2 mg | Sugar: 8 g