Kleurrijke pasta salade
Ingrediënten
- 1 pak Alpro® soya Reepjes licht gekruid
- 500 gr pasta bijvoorbeeld Farfalle
- 2 rode paprika’s in blokjes gesneden
- 200 gr doperwten
- ¼ bosje munt
- 1 teen knoflook fijngehakt
- 1 ui fijngesnipperd
- Alpro® soya Bakken & Braden
- Sap van ½ citroen
- Peper en zout naar smaak
Instructies
- Kook de pasta in ruim water volgens de instructies op de verpakking.
- Laat deze vervolgens goed afkoelen.
- Snijd de paprika’s in blokjes en hak de ui en knoflook fijn.
- Verhit een scheut Alpro® soya Bakken & Braden in een pan en bak de knoflook en ui glazig.
- Voeg de rode paprika toe en bak deze gedurende 5 minuten mee.
- Voeg de doperwten en de Alpro® soya Reepjes Licht gekruid toe.
- Laat het geheel 5 minuten sudderen.
- Breng op smaak met peper, zout en het sap van een halve citroen.
- Meng de groenten en reepjes met de afgekoelde pasta.
- Voeg vlak voor het serveren de fijngehakte munt toe voor een frisse finishing touch.
Voedingswaarden
Calories: 350 kcal | koolhydraten: 60 g | Protein: 15 g | Vet: 5 g | Zout: 1.5 mg | Sugar: 3 g