Kleurrijke pasta salade

Porties: 4 personen
(exclusief afkoeltijd voor de pasta) 30 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 pak Alpro® soya Reepjes licht gekruid
  • 500 gr pasta bijvoorbeeld Farfalle
  • 2 rode paprika’s in blokjes gesneden
  • 200 gr doperwten
  • ¼ bosje munt
  • 1 teen knoflook fijngehakt
  • 1 ui fijngesnipperd
  • Alpro® soya Bakken & Braden
  • Sap van ½ citroen
  • Peper en zout naar smaak

Instructies

  • Kook de pasta in ruim water volgens de instructies op de verpakking.
  • Laat deze vervolgens goed afkoelen.
  • Snijd de paprika’s in blokjes en hak de ui en knoflook fijn.
  • Verhit een scheut Alpro® soya Bakken & Braden in een pan en bak de knoflook en ui glazig.
  • Voeg de rode paprika toe en bak deze gedurende 5 minuten mee.
  • Voeg de doperwten en de Alpro® soya Reepjes Licht gekruid toe.
  • Laat het geheel 5 minuten sudderen.
  • Breng op smaak met peper, zout en het sap van een halve citroen.
  • Meng de groenten en reepjes met de afgekoelde pasta.
  • Voeg vlak voor het serveren de fijngehakte munt toe voor een frisse finishing touch.

Voedingswaarden

Calories: 350 kcal | koolhydraten: 60 g | Protein: 15 g | Vet: 5 g | Zout: 1.5 mg | Sugar: 3 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Pasta / Salade / Vleesvervangers
Land van herkomst Europa
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch