Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Fillodeeg op kamertemperatuur laten ontdooien.
Helft eieren in ca. 7 minuten hard koken, pellen en in plakjes snijden.
Spinazie in magnetron laten ontdooien en in zeef vocht eruit drukken.
Oven voorverwarmen op 200 °C.
Tomaten in kleine blokjes snijden.
Fillodeeg uit verpakking nemen en uitvouwen.
Met kwastje 3 vellen bestrijken met margarine, op elkaar in vorm leggen.
Dit 2 keer herhalen, telkens iets verspringen.
Rest van eieren loskloppen met roomkaas, zout en peper.
Spinazie met roomkaasmengsel en tomaat mengen.
Helft van mengsel in vorm leggen, eiplakjes erover verdelen.
Rest van spinaziemengsel in vorm leggen.
Laatste vel fillodeeg in stukjes scheuren en over taart strooien.
Taart in ca. 45 minuten goudbruin bakken.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Knapperige ei spinazietaart