Knapperige Mie met Gemengde Noten

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 250 g roerbakmie
  • 1 rode Spaanse peper
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 300 g spinazie
  • 50 g cashewnoten
  • 50 g amandelen
  • 2 eetlepels sojasaus
  • 2 eetlepels limoensap
  • 2 eetlepels fijngesneden koriander

Instructies

  • Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Snijd de Spaanse peper doormidden, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in stukjes.
  • Verhit de olijfolie in een wok en bak de Spaanse peper gedurende 2 minuten.
  • Voeg de spinazie toe en roerbak totdat de blaadjes zijn geslonken.
  • Meng de gekookte mie, cashewnoten, amandelen, sojasaus en limoensap door de spinazie.
  • Garneer met fijngesneden koriander voor een verfrissende smaak.
  • Een knapperige en hartige mix van mie en gemengde noten, perfect gebalanceerd met een vleugje pittige Spaanse peper en verfrissende limoen. Geniet ervan!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Mie / Noten