Knapperige Puddingbladeren met Fruit
Geniet van deze knapperige bladerdeeghapjes gevuld met vanillepudding en vers fruit, perfect voor een zoet einde van de maaltijd.
		
		
		
	Ingrediënten
- Bladerdeeg
 - 1 pakje instant puddingpoeder vanille of een andere smaak
 - 200 ml melk
 - Fruit naar keuze
 - Poedersuiker
 
Instructies
- Meng de melk en het puddingpoeder in een kom totdat het een gladde crème vormt.
 - Zet het mengsel vervolgens in de koelkast om op te stijven.
 - Snijd de plakken bladerdeeg in vierkantjes en bak ze goudbruin op 200°C.
 - Laat het bladerdeeg afkoelen en snijd ze vervolgens doormidden.
 - Vul de bladerdeeghapjes met de pudding of slagroom en fruit naar keuze.
 - Bestrooi met poedersuiker.
 
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Deze knapperige puddingbladeren zijn heerlijk als dessert of als zoet tussendoortje. Serveer ze met een beetje extra fruit voor een verfrissende touch.
Wijnadvies:
Een lichte en zoete Moscatel wijn past goed bij de smaak van dit dessert.
Voedingswaarden
Calories: 250 kcal | koolhydraten: 30 g | Protein: 3 g | Vet: 15 g | Zout: 0.3 g | Sugar: 12 g
					