Knapperige Taugé Delight
Ingrediënten
- 300 g verse taugé
- 100 g mager varkensvlees in delicate stukjes gesneden
- 250 g gepelde garnalen
- 1 theelepel trassi garnalenpasta
- 1 theelepel djahe verse gember
- 6 teentjes knoflook fijngesneden
- 1 ui gehalveerd en in dunne plakjes
- 2 eetlepels lichte sojasaus
- 100 g bieslook grof gesneden
- ½ eetlepel Thaise vissaus nam plah
- Versgemalen peper naar smaak
Instructies
- Bereid een smaakvolle boemboe door knoflook, trassi en djahe te fruiten in olie.
- Voeg de gehalveerde ui toe en bak deze totdat ze zacht zijn.
- Voeg vervolgens de garnalen en het varkensvlees toe.
- Breng op smaak met versgemalen peper en Thaise vissaus.
- Roerbak gedurende 1 minuut op hoog vuur en verlaag dan de temperatuur.
- Voeg de taugé, lichte sojasaus en bieslook toe.
- Roerbak het geheel gedurende 2 minuten.
- Indien nodig, bind het gerecht lichtjes met een bindmiddel en serveer het gloeiend heet.
Notities / Tips / Wijnadvies
Geniet van deze verleidelijke combinatie van texturen en smaken, geïnspireerd door de Thaise keuken!