Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
- magnetron
Ingrediënten
- 300 g spaghetti
- 150 g walnoten
- 2 schaaltjes Italiaanse stoomgroentemix diepvries, à 300 g
- 2 eetlepel(s) olijfolie
- 4 theelepel knoflook op olijfoliebasis, pot à 135 g
- 1 zakje rucolasla 75 g
Instructies
- Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing koken.
- Walnoten hakken.
- Stoomgroenten na elkaar in 5 minuten in magnetron, op hoogste stand, verwarmen.
- In braadpan olie verwarmen en hierin knoflook 2 minuten zacht verhitten.
- Knoflookolie door spaghetti scheppen.
- Rucola en noten erdoor scheppen en met zout en peper op smaak brengen.
- Spaghetti over 4 borden verdelen en stoomgroente erop scheppen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met een pittige geraspte kaas.