Kokos-Rozijnen Bananenbrood uit de Airfryer

Kokos-Rozijnen Bananenbrood uit de Airfryer

Kokos-Rozijnen Bananenbrood uit de Airfryer

Geniet van dit heerlijke kokos-rozijnen bananenbrood, gemaakt met oliebollenmix en eenvoudig gebakken in de airfryer. Perfect voor een zoete traktatie!
Porties: 2 broden
(inclusief rijzen en bakken) 1 uur 15 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

  • maatbeker
  • Mixer of garde
  • 2 ingevette (aluminium) bakblikken

Ingrediënten

  • 1 pak oliebollenmix
  • 500 ml handwarm water
  • 2 bananen in plakjes
  • 150 g gewelde rozijnen
  • 100 g kokos
  • 3 tl kaneel
  • 1 tl bakpoeder
  • 5 zakjes vanillesuiker

Instructies

  • Meng de oliebollenmix met 500 ml handwarm water in een kom.
  • Voeg de rozijnen, kokos, kaneel, bakpoeder en vanillesuiker toe aan het beslag en meng goed door.
  • Laat het deeg 45 minuten rijzen op een warme plek, afgedekt met een schone theedoek.
  • Verdeel het gerezen deeg over 2 ingevette bakblikken.
  • Steek de plakjes banaan in het deeg, zodat ze gelijkmatig verdeeld zijn.
  • Verwarm de airfryer voor op 180°C.
  • Bak de broden in de airfryer gedurende 20 minuten op 180°C tot ze goudbruin en gaar zijn.
  • Haal de broden uit de airfryer en laat ze afkoelen op een rooster voordat je ze aansnijdt.

Voedingswaarden

Serving: 2 sneetje | Calories: 250 kcal | koolhydraten: 45 g | Protein: 4 g | Vet: 6 g | Zout: 0.5 g | Sugar: 15 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Airfryer / Brood / Gebak