Konijn met bier 2

Konijn met bier 2

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 wild konijn
  • 2 eetlepels olie
  • 2 uien
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 laurierblad
  • 20 gr bloem
  • 200 gr champignons
  • dl ,bruin bier
  • 4 wortelen
  • 1 dl slagroom

Instructies

  • Snijd het konijn in 6-8 stukken en braad die op hoog vuur met de boter en de olie aan.
  • Voeg de gesneden uien, de geperste knoflook en het laurierblaadje toe.
  • Strooi er, als alles goudbruin is gebakken, de bloem over, voeg de gesneden worteltjes en champignons toe en schenk het bier erbij.
  • Roer alles door en laat het ± 1 uur stoven.
  • Voeg een paar minuten voor het einde van de kooktijd de slagroom toe.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Wild
Land van herkomst België