Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
- magnetron
Ingrediënten
- 15 gram ongezouten boter
- 1 ei
- 1 eetlepel(s) kokosbloem
- ¼ theelepel baking powder
Instructies
- Smelt de boter in een kommetje en laat het even afkoelen.
- Voeg het ei en de bakpoeder en bloem toe.
- Roer goed tot een beslag ontstaat.
- Spray eventueel wat bakspray over een wat dieper bord en schep daarna het beslag op het bord.
- Verdeel het deeg gelijkmatig over het bord door het bord te bewegen of door een spatel te gebruiken.
- Plaats het bord 1,5 tot 2 minuten in de magnetron op vol vermogen.
- Houd de wrap in de gaten en haal ‘m uit de magnetron wanneer de bovenkant droog is.
- Gebruik een spatel om de warp voorzichtig los te wrikken van het bord en laat de wrap afkoelen op een koelrek.
- Beleg de wrap daarna met je favoriete toppings.
- Enkele koolhydraatarme opties zijn kruidenroomkaas, kaas, ei of avocado.