Krieltjes met tartaar, spek en paddestoelen

Krieltjes met tartaar, spek en paddestoelen

Snel te maken
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 500 g spruitjes
  • ½ duobakje gerookte spekblokjes à 250 g
  • 1 bakje champignons
  • 50 g boter
  • 2 zakjes barbecuekrieltjes à 425 g
  • 4 tartaartjes

Instructies

  • Spruitjes schoonmaken en in 8 minuten beetgaar koken.
  • In koekenpan spekblokjes uitbakken.
  • Champignons schoonmaken en in plakjes snijden.
  • Spek uit pan nemen, helft van boter verhitten en champignons en krieltjes 8 minuten al omscheppend bakken.
  • Tartaartjes bestrooien met zout en peper en in 7 minuten gaar bakken.
  • Spek door krieltjes scheppen.
  • Krieltjes met spruitjes en tartaar serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Hoofdgerechten / Varkensvlees / Vlees
Land van herkomst Nederland