Krokant Gebakken Visfilets met Huisgemaakte Tartaarsaus
Deze krokante gebakken visfilets zijn perfect voor een smakelijk bijgerecht, compleet met een pittige, zelfgemaakte tartaarsaus. Ideaal voor een heerlijke maaltijd met het hele gezin!
Equipment
- Koelplaat
Ingrediënten
- 1 kg visfilets
- 2 eieren
- 1 bord meel
- 1 bord paneermeel
- Peper naar smaak
- Zout naar smaak
Voor de tartaarsaus:
- 1 grote kom mayonaise
- 2 sjalotten fijngesneden
- 2 à 3 augurken fijngesneden
- 1 scheut worcestershiresaus
- Peterselie gehakt
- Bieslook gehakt
- Peper naar smaak
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Serveer met een frisse Muscadet wijn voor een perfecte combinatie met de krokante vis
Voedingswaarden
Calories: 400 kcal | koolhydraten: 30 g | Protein: 35 g | Vet: 15 g | Zout: 1.5 g | Sugar: 2 g