Krokant Gebakken Visfilets met Huisgemaakte Tartaarsaus

Krokant Gebakken Visfilets met Huisgemaakte Tartaarsaus

Krokant Gebakken Visfilets met Huisgemaakte Tartaarsaus

Deze krokante gebakken visfilets zijn perfect voor een smakelijk bijgerecht, compleet met een pittige, zelfgemaakte tartaarsaus. Ideaal voor een heerlijke maaltijd met het hele gezin!
Porties: 4
Bereidingstijd: 1 uur
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 kg visfilets
  • 2 eieren
  • 1 bord meel
  • 1 bord paneermeel
  • Peper naar smaak
  • Zout naar smaak

Voor de tartaarsaus:

  • 1 grote kom mayonaise
  • 2 sjalotten fijngesneden
  • 2 à 3 augurken fijngesneden
  • 1 scheut worcestershiresaus
  • Peterselie gehakt
  • Bieslook gehakt
  • Peper naar smaak

Notities / Tips / Wijnadvies

Wijnadvies:
Serveer met een frisse Muscadet wijn voor een perfecte combinatie met de krokante vis

Voedingswaarden

Calories: 400 kcal | koolhydraten: 30 g | Protein: 35 g | Vet: 15 g | Zout: 1.5 g | Sugar: 2 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Bijgerecht / Vis
Land van herkomst Internationaal
Geschikt voor Dieët: Notenvrij