Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Meng de garnalen met de marinademix (uit het pakje) en 2 eetlepels olie.
Wel de groente-kruidenmix minstens 10 minuten in 0,5 dl heet water.
Kook ondertussen de mihoen volgens de aanwijzing op de verpakking.
Afgieten, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken.
Was en snijd de paksoi in reepjes.
Verhit een grote wok, voeg een klein scheutje olie toe en wok hierin de garnalen 2 minuten.
Voeg de paksoi toe en wok ca. 2 minuten mee.
Voeg de gewelde groente-kruidenmix toe.
Voeg de mihoen toe en warm het geheel goed door.
Schep de kruidige mihoen in 4 diepe borden of kommen.
Serveertip:
Serveer er Conimex Kroepoek Cassave bij voor een lekker knappertje en zet frisse Sambal Tjampoer op tafel voor degenen die van pittig houden.
Variatietip:
Bak met de paksoi de fijngeraspte schil van een citroen mee. Bestrooi het gerecht met fijngehakte koriander.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Kruidige mihoen met garnalen en paksoi