Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Snipper de ui, schil de gemberwortel en hak deze fijn.
Snijd het vlees in stukjes en bestrooi ze met zout.
Verhit de olie in een pan met dikke bodem.
Fruit de ui en de gember en pers de knoflook erboven uit.
Schep het vlees erdoor en bak het even mee.
Voeg de kurkuma, koriander, komijn, kruidnagelpoeder, laurierblaadjes en het
kaneelstokje toe en bak alles nog even mee.
Roer de yoghurt erdoor.
Voeg ¼ liter heet water toe en stoof het vlees in 1 uur zachtjes gaar.
Roer de garam masala erdoor en verwarm de curry nog enkele minuten.
Breng het gerecht op smaak met zout en strooi er gehakte muntblaadjes over.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Lamscurry van Astrid Veltman v3