Lamskotelet met ras-el-hanout en sperziebonen

Lamskotelet met ras-el-hanout en sperziebonen

Lamskotelet met ras-el-hanout en sperziebonen

Porties: 2 personen
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd: 10 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 eetlepel(s) ras-el-hanout
  • 2 eetlepel(s) olijfolie
  • 2 lamskoteletten
  • sperziebonen
  • zout
  • peper

Instructies

  • Zet alle ingrediënten klaar.
  • Ik had nog bonen in een weckpot.
  • Gebruik je verse, dan verwijder je de puntjes en kook ze dan tot beetgaar.
  • Bestrooi de lamskoteletten met ras-el-hanout, zout en peper.
  • Verhit de olie in een koekenpan en bak de koteletten aan beide zijden.
  • Verwarm intussen de sperziebonen.
  • Verdeel de koteletten en de sperziebonen over de borden

Notities / Tips / Wijnadvies

Geef er eventueel ook nog gebakken aardappels bij.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Lamsvlees