Lamskoteletten met peterselie knoflookboter

Lamskoteletten met peterselie-knoflookboter

Lamskoteletten met peterselie knoflookboter

Porties: 2 personen
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd: 15 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 el olijfolie
  • 3 el peterselie fijngesneden
  • 2 teentjes knoflook
  • 20 gram boter
  • 4 lamskoteletten
  • zout
  • peper

Instructies

  • Zet alle ingrediënten klaar
  • Pel en snipper de knoflook.
  • Snijd de peterselie fijn.
  • Bestrooi de koteletten met zout en peper.
  • Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de koteletten aan beide zijden.
  • Keer regelmatig om.
  • Bak beide zijden ongeveer 5 minuten.
  • Haal ze uit de pan en bewaar onder een stukje aluminiumfolie.
  • Zet de warmtebron lager en laat de boter in dezelfde pan smelten.
  • Fruit de knoflook en voeg dan de peterselie toe.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveer met b.v. haricots verts of flageolets (groene kidneyboontjes).
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Lamsvlees