Lamsmedaillons met Mozzarella Vulling van de Barbecue

Een levendige en smakelijke presentatie van lamsmedaillons met mozzarella vulling, gegrild op de barbecue. De goudbruine medaillons zijn gevuld met gesmolten mozzarella en gegarneerd met verse kruiden. Ze zijn gerangschikt op een rustieke houten plank met een bijgerecht van gegrilde groenten en een dipsaus. De setting bevat een kleurrijk tafelkleed, een glas rode wijn en barbecuetools, verlicht door helder natuurlijk licht om de rokerige en sappige uitstraling te benadrukken.

Lamsmedaillons met Mozzarella Vulling van de Barbecue

Lamsmedaillons gevuld met mozzarella en oude kaas, perfect gegrild op de barbecue voor een smaakvol gerecht.
Porties: 4
Bereidingstijd: 30 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 lamsmedaillons 200 g per stuk
  • 1 mozzarella
  • 3 el oude kaas
  • Peper versgemalen
  • Olijfolie
  • 1 teen knoflook uitgeknepen

Instructies

  • Snijd de mozzarella in stukjes en meng met de geraspte oude kaas, 3 el olijfolie en versgemalen peper.
  • Snijd de lamsmedaillons overlangs zodat er een envelopje ontstaat.
  • Vul de lamsmedaillons met de mozzarella-kaasmengeling.
  • Smeer de lamsmedaillons in met de knoflook-olijfolie.
  • Plaats de lamsmedaillons in barbecue klemmen en gril ze ongeveer 12 minuten op de barbecue.
  • Draai ze na 6 minuten om.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveertip:
Serveer de lamsmedaillons met een frisse salade en gegrilde groenten voor een complete maaltijd.
Wijnadvies:
Een stevige rode wijn zoals een Cabernet Sauvignon of een lichte Merlot past goed bij dit gerecht.

Voedingswaarden

Calories: 350 kcal | koolhydraten: 2 g | Protein: 35 g | Vet: 20 g | Zout: 0.5 g | Sugar: 1 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Barbecue / Hoofdgerechten / Lamsvlees
Land van herkomst Internationaal
Jaargetijde: Alle Jaargetijden