Lamsshoarma met paprikasaus
Snel te maken
Equipment
- gourmetpannetje
- gourmetgrill
Ingrediënten
- 4 geroosterde paprika's uit pot
- 2 teentjes knoflook geperst
- 1 theelepel tijm gedroogde
- 100 ml vleesbouillon van tablet
- 1 rode ui in partjes
- 200 g lamsshoarma
- 2 shoarmabroodjes in vieren
- olijfolie
Instructies
- In keukenmachine of met staafmixer paprika's met knoflook en tijm pureren.
- Bouillon erdoor mengen.
- Saus op smaak brengen met zout en peper en overdoen in kannetje.
- In kom uipartjes mengen met vleesreepjes.
- In gourmetpannetje scheutje olijfolie verhitten.
- Kwart van shoarmavlees in 3-5 minuten gaarbakken.
- Intussen 2 shoarmabroodpuntjes onder gourmetgrill roosteren.
- Beetje paprikasaus over vlees schenken en even meewarmen.
- Brood opensnijden en vleesmengsel erin scheppen.