Lauwwarme salade met kibbeling
Snel te maken
Ingrediënten
- 1 Fougasse de Champaign voorgebakken brood, 350 g
- 1 krop ijsbergsla
- 1 zakje basilicum verse 15 g
- 1 gele paprika
- 3 bosuitjes
- 2 schaaltjes kibbeling gebakken à ca. 250 g
- 4 eetlepel(s) olijfolie
- 1 eetlepel(s) witte wijnazijn
Instructies
- Brood afbakken volgens gebruiksaanwijzing.
- Sla schoonmaken, in repen snijden en op grote platte schaal leggen.
- Basilicumblaadjes grof scheuren en verdelen over sla.
- Paprika schoonmaken en in reepjes snijden.
- Bosuitjes schoonmaken en in stukjes snijden.
- Kibbeling verwarmen volgens gebruiksaanwijzing.
- Intussen dressing kloppen van olie, azijn, zout en peper.
- Kibbeling, paprikareepjes en bosuitjes verdelen over sla.
- Dressing erover sprenkelen.
- Serveren met brood.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met ravigotesaus.