Maaltijdpita met garnalen in roomsaus

Maaltijdpita met garnalen in roomsaus

Maaltijdpita met garnalen in roomsaus

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • ½ krop ijsbergsla
  • 4 tomaten
  • 8 pitabroodjes
  • 1 doosje(s) MAGGI Room-Tuinkruiden Saus
  • 50 g boter
  • 200 g grote roze garnalen
  • 1 theelepel citroenrasp
  • ½ eetlepel verse dille

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180 ºC.
  • Was de sla en snijd hem in repen.
  • Maak de tomaten schoon en snijd ze in plakken.
  • Bak de pita's in de oven zoals aangegeven op de verpakking.
  • Bereid de MAGGI Room-Tuinkruiden Saus met de boter volgens de aanwijzingen.
  • Roer de garnalen en citroenrasp erdoor en warm de saus 2 minuten zachtjes door.
  • Neem de pita's uit de oven, snijd ze open en vul ze voor de helft met sla en tomaat.
  • Schep de garnalen met de saus erin en strooi de dille over de sa
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Broodjes / Vis / Zeevruchten