Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
- ½ krop ijsbergsla
- 4 tomaten
- 8 pitabroodjes
- 1 doosje(s) MAGGI Room-Tuinkruiden Saus
- 50 g boter
- 200 g grote roze garnalen
- 1 theelepel citroenrasp
- ½ eetlepel verse dille
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 ºC.
- Was de sla en snijd hem in repen.
- Maak de tomaten schoon en snijd ze in plakken.
- Bak de pita's in de oven zoals aangegeven op de verpakking.
- Bereid de MAGGI Room-Tuinkruiden Saus met de boter volgens de aanwijzingen.
- Roer de garnalen en citroenrasp erdoor en warm de saus 2 minuten zachtjes door.
- Neem de pita's uit de oven, snijd ze open en vul ze voor de helft met sla en tomaat.
- Schep de garnalen met de saus erin en strooi de dille over de sa