Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Verwarm de oven voor op 220 graden C. (hetelucht 220 graden C)
Snij de kool in dunne repen en was ze.
Kook de kool in water met een beejte zout ca. 5 min. en spoel de kool koud.
Laat de kool uitlekken in een vergiet.
Kook de macaroni volgens de gebruiksaanwijzing.
Pel en snij de knoflook in zeer dunne plakjes.
Verhit de boter in en ruime pan.
Bak de knoflook in ca. 1 min. goudbruin, voeg dan de hamblokjes en de fijn gesneden kool toe en bak dit even mee.
Giet de macaroni af, meng de macaroni met de knofllok-peterselie-olie door het koolmengsel en breng op smaak met peper en zout.
Warm de macaroni goed door, haal de pan van het vuur en roer 2 losgeklopte eieren erdoor.
Schep de macaroni in een ovenschaal.
Klop de overige 2 eieren los de Hüttenkase en verdeel het over de macaroni.
Laat de macaroni midden in de oven in ca. 15 min. gratineren.
vegetarisch
vervang de hamblokjes door uitgelekte tomatenblokjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Macaroni met ham en kool