Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
- pollepel
- hakmes
Ingrediënten
- 400 g macaroni zak a 500 g
- 2 uien
- 2 eetlepel olijfolie
- 1 cup(s) boursin cuisine knoflook & fijne kruiden 245 g
- 1 zakje verse basilicum 15 g
- 1 zakje pastakaas 150 g
- 1 rode paprika
- 1 groene paprika
- 1 gele paprika
Instructies
- Macaroni volgens gebruiksaanwijzing koken.
- Uien pellen en snipperen.
- In braadpan olie met ui zachtjes verhitten.
- Paprika's schoonmaken en in blokjes snijden.
- Paprika 5 minuten met ui meebakken.
- Saus en 100 ml water door groente roeren en nog 2 minuten verwarmen.
- Basilicumblaadjes fijnsnijden.
- Macaroni en saus over vier borden verdelen.
- Met kaas en basilicum bestrooien.