Mango lassi

Mango Lassi

Mango lassi

Indiaas yoghurtdrankje
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 300 gram mango vers of uit de diepvries
  • 300 ml yoghurt plantaardige
  • 1 el suiker
  • ½ tl gemalen kardemom
  • 3 saffraan draadjes

garnering:

  • pistachenoten en rozenblaadje

Instructies

  • Schil de mango en snijd in kleine stukjes.
  • Als je mangopuree of diepvriesmango gebruikt, kun je deze stap overslaan.
  • Pureer de mango en voeg de yoghurt, suiker en kardemom toe.
  • Leg de saffraan even in water en voeg dan ook de saffraandraadjes toe.
  • Blend tot een egaal geheel.

Is het nog te dik?

  • Giet er dan een klein beetje (plantaardige) yoghurt bij.
  • Schenk in 2 glazen en garneer met gedroogde rozenblaadjes en grof gehakte pistache nootjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Fruit / Koude Dranken / Zuivel
Land van herkomst India