Marsala Bouillon met Warme Pesto-Crostini

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 liter runderbouillon pot of tablet
  • 12 Premium crackers
  • 3-4 eetlepels pesto alla Genovese Grand'Italia
  • 3 eetlepels geraspte belegen Goudse kaas
  • 1 eetlepel lichte sojasaus
  • 2 eetlepels Marsala Wijn

Instructies

  • Breng de runderbouillon aan de kook in een ruime pan.
  • Verwarm de grill voor op de hoogste stand.
  • Bestrijk de Premium crackers royaal met pesto alla Genovese en strooi er geraspte belegen
  • Goudse kaas over.
  • Breng de bouillon op smaak met lichte sojasaus en voeg de Marsala Wijn toe.
  • Plaats de crackers onder de hete grill en gratineer gedurende 3 minuten, of totdat de kaas
  • gesmolten en lichtbruin is.
  • Schep de geurige Marsala Bouillon in 4 diepe borden.
  • Schik op de rand van elk bord 3 van de warme pesto-crostini.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveer dit verrukkelijke voorgerecht direct en geniet van de combinatie van de rijke smaak
van Marsala Bouillon en de knapperige, smaakvolle pesto-crostini.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Bouillon / Voorgerechten
Feestdagen etc Kerst