Mediterrane Tortilla-Pizza met Geitenkaas en Rucola
Equipment
Ingrediënten
- 4 wrap tortilla's
- 1 pot Napoletanasaus 260 g
- 100 g zwarte olijven zonder pit
- 2 eetlepels kappertjes
- 150 g zachte geitenkaas Bettine Blanc
- 1 zakje rucola-sla
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Bestrijk de tortilla's met de Napoletanasaus.
- Snijd de zwarte olijven in stukjes.
- Bestrooi de pizza's met de kappertjes en olijfstukjes.
- Bak de pizza's ongeveer 8 minuten in de voorverwarmde oven.
- Verbrokkel de geitenkaas over de pizza's.
- Beleg de pizza's met blaadjes rucola-sla.
- Bak de pizza's nog ongeveer 1 minuut in de oven.
- Serveer de tortilla-pizza's warm.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Deze pizza gaat goed samen met een lichte rode wijn zoals een Pinot Noir of een fruitige Chianti. Als je liever wit drinkt, probeer dan een Vermentino of een Pinot Grigio.Voedingswaarden
Calories: 368 kcal | koolhydraten: 31 g | Protein: 14 g | Vet: 20 g | Zout: 2.1 mg | Sugar: 2 g