Mediterranean breeze
Allerhande 2002
Equipment
- hoge glazen
- rietjes
Ingrediënten
- 1 kilo perziken of blik perziken op sap (820 g)
- 4 eetlepels Pastis of Pernod slijter
- 20 ijsblokjes
- ½ liter mousserende droge witte wijn brut
Instructies
- Perziken schillen en pit verwijderen of perziken uit blik laten uitlekken.
- Perziken in keukenmachine pureren.
- Perzikpuree door zeef wrijven en 1/2 liter afmeten.
- Pastis erdoor roeren. IJsblokjes in keukenmachine vergruizen.
- IJsgruis over glazen verdelen.
- Mousserende wijn met garde door perzikpuree kloppen en over ijs schenken.
- Rietjes erin zetten.
Notities / Tips / Wijnadvies
Voedingswaarden
energie 135 kcal
eiwit 11 g
koolhydraten 12 g
energie 135 kcal
eiwit 11 g
koolhydraten 12 g