Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
- ovenschaal, ca. 30 x 40 cm
Ingrediënten
Instructies
- Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4.
- Paprika's wassen, halveren en zaadjes verwijderen.
- In grote pan met ruim kokend water paprikahelften in ca.5minuten beetgaar koken.
- In vergiet laten uitlekken.
- Knoflook en ui pellen en snipperen.
- In zeef kidneybonen laten uitlekken.
- Koriander fijn hakken.
- In koekenpan olie verhitten en knoflook en ui ca. 1 minuut zachtjes fruiten.
- Bonen en komijn toevoegen en ca. 1 minuut al omscheppend bakken.
- Van vuur af helft van koriander erdoor mengen.
- Op smaak brengen met zout en tabasco.
- Paprikahelften vullen met bonenmengsel en naast elkaar in ovenschaal zetten.
- Paprika's afdekken met tortillachips.
- Crème fraîche losroeren en over chips verdelen.
- Kaas erover strooien.
- In midden van oven paprika's ca. 15 minuten bakken tot kaas is gesmolten.
- Garneren met rest van koriander.
Voedingswaarden
Calories: 541 kcal | koolhydraten: 42 g | Protein: 20 g | Vet: 31 g