Mexicaanse Tacoburgers met Groenten
Ingrediënten
- 1 kleine ui fijngesnipperd
- 1 doos taco dinnerkit
- 500 g vegetarisch gehakt of rundergehakt
- 2 eetlepels olie
- 1 pak Mexicaanse roerbakgroenten 450 g
- 100 g geraspte kaas optioneel
Instructies
- Meng in een kom de fijngesnipperde ui met de kruidenmix uit de taco dinnerkit en 3 eetlepels water.
- Voeg het gehakt toe aan het mengsel en kneed goed door.
- Vorm hier 6 burgers van ongeveer 10 cm doorsnede van.
- Verhit 1 eetlepel olie in een grote koekenpan en bak de burgers 8-10 minuten, of tot ze bruin en gaar zijn.
- Verhit ondertussen in een wok de overgebleven olie en roerbak de Mexicaanse groenten gedurende 5 minuten.
- Verwarm de tacoschelpen volgens de instructies op de verpakking in de oven of magnetron.
- Leg op elk bord 3 tacoschelpen en vul deze met halve burgers en de groentemix.
- Bestrooi de taco's met geraspte kaas (indien gewenst) en serveer de saus uit de taco dinnerkit apart.