Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
- barbecue of grill
- Keukentang
Ingrediënten
- 6 hamburgers
- 2 el taco seasoning kruiden
- 6 tostadas
- ¼ krop ijsbergsla in flinterdunne reepjes
- 2 tomaten in stukjes
- 50 gram geraspte belegen kaas
- 6 el tacosaus
Instructies
- Wrijf de hamburgers in met de taco seasoning kruiden.
- Rooster de hamburgers op de barbecue in ongeveer 15 minuten, draai ze regelmatig zodat ze goudbruin en gaar worden.
- Verwarm de tostadas op de barbecue tot ze glimmen.
- Verdeel de flinterdunne reepjes ijsbergsla en stukjes tomaat over de verwarmde tostadas.
- Leg de geroosterde hamburgers op de bedekte tostadas.
- Garneer de hamburgers met geraspte kaas en tacosaus.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Een frisse, fruitige rode wijn zoals een Zinfandel of een lichte, droge witte wijn zoals een Sauvignon Blanc past goed bij deze tacoburgers.Voedingswaarden
Calories: 400 kcal | koolhydraten: 20 g | Protein: 25 g | Vet: 25 g | Zout: 1.8 mg | Sugar: 4 g