Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 150 gr Asperge-broccoli
- 2 pakjes Cherry trostomaten
- 300 gr Mini biefstukjes
- 150 gr Mini prei
- 125 gr Minimaiskolfjes
- 1 eetlepel Mexicaanse kruiden
- 6 eetlepels Olijfolie met knoflookaroma en chilipeper
- 4 stuks Wraptortilla's
Instructies
- Verwarm de grill voor op de hoogste stand.
- Halveer de mini preitjes in de lengte.
- Knip de trosjes tomaten in het midden door.
- Leg de mini prei, tomaten, mini mais en asperge-broccoli naast elkaar in het bakblik.
- Meng in een kommetje de olijfolie en Mexicaanse kruiden en schenk driekwart van het mengsel over de groenten.
- Schuif het bakblik ca. 15 cm onder de hete grill en rooster de groenten in ca. 7 minuten gaar.
- Schep ze af en toe voorzichtig om.
- Verwarm de grillpan tot gloeiend heet.
- Bestrijk de tortilla's en biefstukjes met de rest van het olijfolie-mengsel.
- Rooster de tortilla's een voor een knapperig bruin in de grillpan en leg ze op vier borden.
- Rooster vervolgens de biefstukjes in ca. 2 minuten mooi bruin.
- Leg de geroosterde minigroenten en biefstukjes op de tortilla's.
- Druppel de olie uit het bakblik eroverheen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer met een frisse witte wijn zoals een Sauvignon Blanc of een lichte rode wijn zoals een Pinot Noir.
Voedingswaarden
Calories: 450 kcal | koolhydraten: 30 g | Protein: 22 g | Vet: 30 g | Zout: 1.2 mg | Sugar: 5 g