Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 200 gram mihoen
- 12 gamba's rauw
- 200 ml kokosmelk
- 1 teentje knoflook
- tabasco
- 1 tl kerriepoeder
- 1 el olijfolie
Instructies
- Zet alle ingrediënten klaar.
- Pel de gamba's en verwijder het darmkanaaltje.
- Pel en snipper de knoflook.
- Verwarm de olie in een koekenpan of wok en bak de gamba's 2 minuten aan beide zijden. Voeg de gesnipperde knoflook toe.
- Voeg enkele druppels tabasco toe.
- Kook intussen de mihoen volgens aanwijzing op de verpakking.
- Giet af zodra deze gaar is.
- Voeg de kokosmelk en de kerriepoeder toe aan de gamba's.
- Zet het vuur lager en laat de melk wat inkoken.
- Proef de saus.
- Voeg eventueel nog wat kerriepoeder en/of tabasco toe.
- Voeg de mihoen toe en verwarm deze nog even mee.