Miniknakworstjes in Bladerdeeg

Miniknakworstjes in Bladerdeeg

Porties: 20 personen
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd: 10 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 1 blik miniknakworstjes ca. 20 stuks, uitlekgewicht 220 gr
  • 100 gr bladerdeeg
  • 1 el fijne mosterd + extra om te serveren

Instructies

  • Laat de knakworstjes goed uitlekken en dep ze droog met een vel keukenpapier.
  • Snijd het bladerdeeg in repen van 5 bij 1,5 cm.
  • Bestrijk elke reep met een dun laagje mosterd.
  • Verwarm de Airfryer voor op 200 graden.
  • Vouw elk knakworstje in een spiraal van bladerdeeg.
  • Plaats de gevulde worstjes in de mand van de Airfryer en schuif de mand in het apparaat.
  • Stel de timer in op 10 minuten.
  • Bak de worstjes tot het signaal van de timer klinkt en ze goudbruin zijn.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveer de miniknakworstjes op een schaal met een klein kommetje mosterd.
--------------------------------------------------------------------------------------------------