Miniknakworstjes in Bladerdeeg
Equipment
Ingrediënten
- 1 blik miniknakworstjes ca. 20 stuks, uitlekgewicht 220 gr
- 100 gr bladerdeeg
- 1 el fijne mosterd + extra om te serveren
Instructies
- Laat de knakworstjes goed uitlekken en dep ze droog met een vel keukenpapier.
- Snijd het bladerdeeg in repen van 5 bij 1,5 cm.
- Bestrijk elke reep met een dun laagje mosterd.
- Verwarm de Airfryer voor op 200 graden.
- Vouw elk knakworstje in een spiraal van bladerdeeg.
- Plaats de gevulde worstjes in de mand van de Airfryer en schuif de mand in het apparaat.
- Stel de timer in op 10 minuten.
- Bak de worstjes tot het signaal van de timer klinkt en ze goudbruin zijn.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer de miniknakworstjes op een schaal met een klein kommetje mosterd.