MonChou-vruchtentaart

MonChou-vruchtentaart

Porties: 8 punten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

Voor de kruimelkorst:

  • 175 gram mariabiscuits
  • 125 gram gesmolten boter

Voor de vulling:

  • 200 gram zachte MonChou
  • 200 gram basterdsuiker
  • 2 eetlepels kirsch

Voor de garnering:

  • 250 gram aardbeien

Instructies

  • Verkruimel de biscuits en meng de gesmolten boter erdoor.
  • Verdeel het mengsel over de bodem van een springvorm met een doorsnee van 22 cm, druk het aan en strijk het glad.
  • Laat de korst in de koelkast hard worden.
  • Klop de MonChou samen met de basterdsuiker en de kirsch met een mixer
  • goed door elkaar, schep het op de korstbodem en strijk de bovenkant glad.
  • Laat het mengsel in de koelkast opstijven.
  • Maak de aardbeien schoon, snijd ze in plakjes en garneer de bovenkant vande taart hiermee.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Fruit / Taart