Mosterdtaart

Mosterdtaart

Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • kant en klaar brokkeldeeg
  • dorure mix eigeel en scheutje melk
  • mosterd
  • kerstomaatjes
  • geraspte kaas

Instructies

  • Neem kant- en klaar brokkeldeeg en bedek een taartbodem met het deeg, druk aan en duw de kanten eraf met je handpalm.
  • Prik de bodem in en doreer de zijkanten.
  • Gebruik de overschot van het deeg om bandjes te snijden en de zijkanten van de taart te versieren met lussen die je ook doreert.
  • Verwarm de oven voor op 180°.
  • Wrijf een goeie lepel mosterd uit op de bodem tot een mooi laagje.
  • Bedek de bodem verder met halve kerstomaatjes en geraspte kaas.
  • Bak 20 min op 180°.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hapjes / Hartige taart
Land van herkomst België
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch